fredag, mars 05, 2021

Fredagsfeeling

Veckorna går och våren kommer allt längre. Ljuset börjar komma tillbaka och hoppet om ett liv efter Corona lever även om det hela tiden pratas om den tredje vågen och man ser antalet sjukhusinläggningar som ökar särskilt i vårt län.

Jobbade på precis lika intensivt idag som igår och fick massor gjort. Som vanligt så slutade jag efter lunch, kl 13 efter att ha jobbat 6,5 timma idag. Börjar man tidigt och tar sen lunch så kan man, trots att man slutar tidigt, hunnit göra nästan en hel arbetsdag. Som vanligt slutade veckan totalt på nästan två timmar pluss.

Började "helgen" med lunch innan jag gick ut en promenad runt byn. Såg herrarnas stafett i skid-VM när jag kom tillbaka hem och sedan åkte jag och hämtade hundmat på kliniken och passade samtidigt på att handla lite då jag var på Ica Träffpunkten där jag bokat korv som också skulle hämtas idag. 

Henke hämtade ut en beställning vin som vi ska ha till vinprovningen nu på fredag. Annorlunda med röda mousserande viner. Ska bli spännande att testa.

Blev en promenad genom byn igen på eftermiddagen så att Esset fick springa lite på täkterna. Hon är nosigare och ger sig inte ut lite stort nu och jag tror att det kan vara löpet som påverkar henne lite.

Ikväll hade vi inten vinprovning så det blev middag och tv-titt denna kväll.

Inga kommentarer: