måndag, mars 22, 2021

Inleder veckan med en riktig skitnatt

 Jag förstår inte varför jag numera sover så dåligt. Jag som alltid haft superbra sömn som nu nästan aldrig en hel natt. I natt har jag sovit 2-3 timmar...så jag misstänker att det kommer att bli en lite seg dag.

På förmiddagen blev det några mindre möten, telefonsamtal och mail medans det under eftermiddagen blev rapportläsning. Däremellan tog jag och tjejerna oss en löprunda. Esset höglöper och Vinna är kär, detta medförde att Vinna idag inte var någon bromskloss på löprundan så jag sprang 5 km i ett ovanligt snabbt tempo.

Efter jobbet, som avslutades kl. 16:30 fick jag ont i skallen som en direkt reaktion på att jag inte sover. Tog en tablett och vilade en stund och tog sedan en kortare promenad innan jag åkte iväg till Totohallenför hundträning. Denna veckan är sista veckan som vi får nyttja inomhushallen för i vår.

Trots höglöp så var tjejerna väldigt fokuserade och duktiga.

Vinna och Esset fick köra samma moment. Fotgående, ställande/läggande/sättande under gång med fokus på stadga när jag går bakom. Körde också lite fjärrdirigering vilket är nytt för Esset. Rutan för bägge liksom konen. Esset fick dessutom köra en slät inkallning och en platssittning medan Vinna fick köra lite höderhandling.

Huvudvärken gick över men efter maten så var jag väldigt trött. Höll mig dock vaken fram till 23 då det var dags att krypa till kojs. Innan jag gick och la mig så tog jag en tablett för att få sova bättre och det var ett bra drag. Sov non stopp fram till 04:30 i alla fall vilket innebär drygt 5 timmars sammanhängande sömn.

Inga kommentarer: