torsdag, mars 25, 2021

En vacker våffeldag

Trött efter ytterligare en mer eller mindre sömnlös natt. Dagen rivstartade dock då det var två möten inplanerade på förmddagen. Först Teamledarträff klockan 8 och sedan covid samverkansmöte mellan 11-12 där vi ansvarade för att föra minnesanteckningar vid mötet. Lunchen för min del blev därför ovanligt sen. Mellan mötena intog jag frukosten ute på bron för första gången för i år.

Kände att eftersom jag sprungit fyra dagar i rad så behövde jag göra nått annat. Fint väder så jag tog en promenad upp på hygget och passade under tiden på att prata med mamma i telefon när jag satt i solen på hygget. Tjejerna roade sig genom att gnaga på diverse pinnar under tiden., 

På förmiddagens promenad efter skoterspåret passade jag också på att göra en liten avstickare efter vägen för att spana efter om tussilagon börjat slå ut men där fanns ingenting. Även på lunchen gjorde jag en avstickare efter vägen för att spana ytterligare en gång och nu plötsligt fanns det där... Årets första tussilago 🌼 💓


På eftermiddagen blev det rapporter och skrivelser fram tills Henke kom hem. Vi gick då ut och jag la ett sök i "ny" terräng där vi inte brukar köra sök. Hundarna fick inte se på medan jag la ut söket utan under tiden tog Henke ner dem till grillplatsen. Vi promenerade sedan genom byn där Esset periodvis fick gå lös och vi fick se både tranor och rådjur ute på täkterna.

Tillbaka i skogen fick tjejerna dela på söket. De var svårt tror jag men 9 av 11 dummiesar kom in snabbt men sen tog de slut för dem bägge två så de två sista dummiesarna gick vi ut och hämtade tillsammans.

Eftersom det är våffeldagen idag så blev det en riktig våffelmiddag. 

Till varmrätt gjorde vi Spenatvåfflor med hemgjord skagenröra med pepparrot och sedan blev det våfflor med sylt och grädde till efterrätt. Mycket mumsigt!

Då ajg sovit så dåligt så orkade jag inte se Sveriges fotbollsmatch och i efterhand så känns det inte som att jag missade nått för det verkar ha varit en riktigt tråkig match.

Inga kommentarer: