söndag, mars 28, 2021

Slut för säsongen

 Så är klockan omställd till sommartid och det gör ju att man tappar en timma idag. Blev därför sen frukost och sen tog vi en promenad genom byn. Passade på att köra några långa linjetag över djupt dike på täkterna i andra änden av byn som nu är snöfria. Duktiga tjejer!!!

Direkt efter promenaden åkte jag till Totohallen på Hagmyren. Nu är säsongen slut för i år och vi har burit ut alla mattor och grejer ut hallen. Det hade redan dammsugits så det gick väldigt snabbt att fixa allt. Efter 45 minuter var vi färdiga.

På vägen hem stannade jag till och köpte med en pizza som vi delade på till lunch och sen såg vi dokumentären om Britney Spears.

Efter det åkte vi till Näsviken en sväng för att hälsa på Johan och Johanna en sväng. Så skoj att se allt de gjort i huset och hur fint det blivit och trevligt att sitta ner och prata med annat folk än de få kollegor och Henke som är de jag sett de senaste månaderna.

När vi kom hem blev det ytterligare en promenad med tjejerna och sedan var det hög tid att börja med maten. Henke fixade den medan jag planterade blommor i krukor på bron och vid entréerna samt tog in lite påskris som dekorerades.

Såg Mästarnas Mästare och lite av Sveriges VM-kvalmatch mot Kosovo som vanns med 3-0.

Inga kommentarer: