lördag, mars 13, 2021

Drömvagnen

 Efter frukost så gick vi en promenad genom byn. Esset var lös hela promenaden, till och med förbi gården där två stora schäfrar frenetiskt skäller när vi går förbi. Inga problem tycker Esset!!! Direkt när vi var tillbaka hemma så lastade vi in hundarna i bilen och åkte till Bollnäs för att titta på husvagnar. Vi har planer på att byta till en något större vagn och spanat på en men vi ville se den på riktigt också för att veta om det är nått att fortsätta drömma om. Det visade det sig vara! Har verkligen hittat min drömvagn som dock inte är till salu till drömpris. Men kolla vad snygg!!!


Stannade på MAX och tog lunch i bilen innan vi åkte hemåt igen. Direkt hemma blev det ytterligare en promenad genom byn och sedan såg vi och uppdaterade oss med sporten som inträffat under dagen med huvudfokus på skidor men också skidskytte och lite handbillskval till OS. Fina framgångar med Ebba på tredjeplats och Burman på en hedrande fjärdeplats. Samuelsson och Elvira Öberg gjorde bra lopp men tyvärr inga Svenska pallplatser idag. I handbollen så spöade Sverige Algeriet så nu återstår en match som Sverige minst måste få med sig oavgjort från och det är matchen mot Slovenien i morgon.

Innan vi gick eftermiddagspromenaden så gjorde vi iordning en riktig sommardrink på det mörka vinet från gårdagens vinprovning. Så till förrätt idag så drack vi en Sangria tillsammans med lite ost och salami.


Till middag blev det stekt torskrygg med potatispuré och till efterrätt blev det pariservåfflor samtidigt som vi såg melodifestivalen där Tusse tog hem en jordskredsseger.

Inga kommentarer: