tisdag, mars 09, 2021

Smått och gott...

 Ett riktigt busväder ute idag. Grått, snö och halvstorm. På förmiddagen blev det en kort promenad med tjejerna då jag också bar ut lite grejer i förrådet eftersom vi ju rensat bort lite ur kontoret när vi fixade där. 

På lunchen lyckades jag trots att det kändes motigt att ta mig ut på en löprunda. Kortade ner den något eftersom även Vinna hängde med men det funkade bra och hon hade inte problem att springa med. Blev en runda på 4 km.

Efter lunch blev jag så frusen att jag satte mig i soffan med en filt om mig de sista arbetstimmarna

När Henke kom hem blev det en promenad med tjejerna men först tog jag rätt på tvätten och marinerade kycklingen till dagens middag.

Medan Henke sedan förberedde middagen så målade jag över de märkena som blev i taket i kontoret när vi monterade garderoben. Förhoppningsvis så kommer resten av möblerna som vi beställt till rummet i morgon så att det äntligen kan bli klart nån gång. Hann också med att klippa klorna på både Esset och Vinna.

Hann till och med med lite pusselbygge ikväll då det inte var nått särskilt på tv. Äntligen gick det framåt så nu är väl 4/5-delar klart. Återstår gör helsvarta partier och ett stenparti så får väl ta tag i resten nu i slutet av veckan.

Inga kommentarer: