tisdag, juni 08, 2021

Badpremiär

 Idag var det möte på förmiddagen så det blev ingen löprunda. När det blev lunch kändes det alldeles för varmt för att springa, särskilt med tanke på Esset så istället tog jag med tjejerna på en promenad ner till Drevisfjärden och badade. Blev dopp för både mig och tjejerna den här gången...

På eftermiddagen satt jag ute och jobbade och när arbetsdagen var slut klockan 16:30 så la jag mig och solade en halvtimma.

Vi tog sedan med tjejerna och åkte ut till Lingarö. Där blev det en promenad efter skogsvägen och sedan ner till tjärnen. Hundarna badade av sig lite och sedan lämnade jag en dummie på strandkanten innan vi gick vidare efter stranden. På andra sidan skickade jag sedan Esset på ett linjetag över sjön. Stod ca 5 meter uppe på land och avståndet till andra sidan var 45 m. Ett kommando och hon simmade över hela vägen och hämtade dummiesen. Duktig Esset!!!

Vinna som har blivit hopplös på att simma över fick istället en markering och en markering medan hon hämtade den första å så fick hon hämta den som en dirigering istället.

När vi kom till andra änden av sjön så skickade jag på nytt över Esset. Här hade jag lämnat en dummies vid strandkanten innan vi gick promenaden. Även här skick ca 3 m från kanten och på en linje som var 47m bort. Ett kommando även denna gången. 

På vägen hem åkte vi förbi Drevisfjärden där bara jag och Henke gick ner och badade för att svalka oss. Henkes badpremiär för året och mitt andra dopp för dagen.

På kvällen såg vi två intressanta dokumentärer, "Vem dödade Agneta" och "Lambertz och juridikstudenten".

Inga kommentarer: