torsdag, juni 10, 2021

Inspektion och borttappat Headset

Började arbetsdagen hemma i köket men redan strax efter klockan 9 åkte jag till jobbet. Fixade med labdatorn och åkte sedan vidare ner till Ångersjön där det planeras för en ny tankanläggning som skulle avsynas. Härligt väder, bra ordning så nu startar den upp...

Efter ett kort stopp på jobbet åkte jag hemåt igen. Stannade till på Ica träffpunkten och lämnade kartong och plast vid återvinningscentralen och gick in på Ica och hämtade en förpackning räkor som vi förbokat. När jag sedan åkte vidare observerade jag att mitt headset var borta. Vände tillbaka till återvinningscentralen men hittade inget där så gick in på ICA och kollade och och frågade personalen men de hade inte fått in nått. Åååååå, skit också!!!

Ja ja kom hem och jobbade vidare. Gick en promenad i värmen på lunchen och jobbade sedan vidare fram till klockan 17.

Letade fram ett tråd headsett men lyckades såklart lämna det ute på gräsmattan efter att ha suttit ute och jobbar en stund på eftermiddag och när Henke kom hem så hittade han det i 14 delar. Esset hade fixat så jag lyckade med bedriften att "bli av med" två headset på en dag. Jag som inte tappat eller haft sönder ett enda headset tidigare. Tack vare att en kollega inte använt sitt headset på sedan han fått det för några år sedan så har jag dock fått ett nytt headset redan nu.

På kvällen var det tänkte att vi skulle ha styrelsemöte. För att snabba på promenaden med hundarna sprang jag därför med Esset medan Henke gick en kortare promenad med Vinna. Precis i slutet av min löprunda fick jag dock meddelande att mötet var inställt. Jaja, blev ju veckans tredje löprunda så det var ju positivt.

När det inte blir nått möte så gjorde vi istället en handlarlista så åkte Henke och veckohandlade medan jag duschade och fixade middage.

På kvällen flyttade vi tillbaka husvagnen som besiktigats under dagen och sedan såg vi Anders knackar på vilket jag tycker är rätt skoj.

Inga kommentarer: