måndag, juni 14, 2021

En första regndag

 Det har inte varit många men idag kom i alla fall en.... Efter en lång period med helt fantastiskt väder så var det idag väldigt ostadigt. Vid fikat tog jag med Esset på en löprunda. Då var det soligt, kvavt och redan 24 plussgrader. När jag kom tillbaka så började det småregna men det blev väldigt kort... På lunchen gick jag rundan i skogen bakom huset. Även då var det varmt och kvavt men sen mörknade det ordentligt och vid eftermiddagsfikat var så mörkt ute att jag blev tvungen att tända lamporna inne. Lite senare kom också regnet och det regnade hela kvällen. Inga störtregn men ett stilla ihållande regn och rent krasst så behöver verkligen naturen det.

Efter jobbet gick vi och la ett sök i det höga gräset igen. Tanken var att vi skulle hitta den dummies som vi tappade igår. Jag kastade också ut två dummiesar i vattnet. Vinna fick börja och sökte bra och hämtade in 4 dummiesar. Skickade sedan Esset och hon hämtade en dummies men sen tog det stopp. Jag tog med henne ut i området på mot vattnet då hon inte tog sig ut där. Det är väldigt snårigt mot vattnet så hon var ju tvungen att först ta sig genom det för att sedan ta sig ut. När jag skickade henne rakt ut genom snåret och vattnet då tog hon sig ut. Gissa vad jag hittade där ute? Dummiesen  från igår vilket innebär att Vinna måste ha bytt den då Henke med säkerhet vet att den dummiesen inte kastats ut på vattnet. Vilken tur att jag kastade ut en dummies just där idag. Vi återfann alla dummiesar men söket blev allt annat än bra.

Har ont i ryggen sedan mitt dumma lyft förra veckan vilket också resulterade i huvudvärk så jag blev tvungen att lägga mig en stund. Hanke fixade under tiden middagen.

Såklart såg vi Sveriges premiärmatch mot Spanien i Fotbolls VM. Ingen höjdarmatch men Sverige fick med sig en poäng då matchen slutade 0-0 så det var ju bra.


Inga kommentarer: