lördag, juni 26, 2021

Besök på stugan

 I natt fungerar ventilationen som den skulle och då var det mycket svalare och skönare i natt. 

Efter frukost hos mamma och pappa så tog vi tjejerna på en promenad bort till Thomas för att hämta bilen som vi lämnade kvar i går. Från Thomas åkte vi tillbaka för att hämta upp mamma och pappa i lägenheten och sedan åkte vi ut till stugan. 

De som köpte stugan var på plats så vi fick komma in och titta på hur de hade renomverat och byggt ut. Mycket som vi kände igen fanns kvar men vissa förbättringar hade gjorts. Väldigt fint var det så det var roligt att se både för oss och för mamma och pappa. 

Vi hade parkerat på några stuggrannars gård men de var inte hemma när vi anlände. Efter vår sightseeing i stugan så hade de dock hunnit hem så vi slog oss ner och fikade på deras går. Blev en trevlig eftermiddag i fantastiskt fint väder.

När vi kom hem gjorde vi middag. Idag blev det lite krustader och bubbel till förrätt på balkongen sedan åt vi middag inomhus men gick ut och drack kaffe och fikade när Thomas och senare också Camilla kom förbi. Blev en riktig fest! Lite väl festligt för en annan så efter midnatt gick jag och la mig i lägenheten så Henke fick rasta hundarna själv ikväll.

Inga kommentarer: