fredag, juni 18, 2021

Fotbolls EM

Full rulle på jobbet hela dagen idag och hann verkligen få väldigt mycket gjort även om jag checkade ut redan klockan 15:45 men å andra sidan så hade jag då redan jobbat längre än 8 timmar. De sista genomfördes samtidigt som första halvlek av Sveriges match i Fotbolls EM rullade på tvn..

Andra halvleken såg jag dock med full fokus och det var tur för Sverige vann matchen mot Slovakien med 1-0 vilket innebär att Sverige just nu leder sin grupp när det återstår en match. Det är dock en jämn grupp och en förlust för Sverige i sista matchen kan innebära att vi istället för segrare slutar som trea i gruppen. Spännande!

Direkt efter matchen tog vi en promenad bort till Drevisfjärden för ett dopp. Det var 28 grader när vi promenerade iväg och precis när vi badade och stod och bytte om så började det att blåsa. Man kände genast att temperaturen sjönk och när vi kom hem 45 minuter efter att vi promenerat iväg så hade temperaturen sjunkit med 5 grader och det fortsatte så sent på kvällen var det bara 12 grader.

Blev ceasarsallad till middag och sedan fortsatte mitt arbete med att rensa och säkerhetskopiera gamla datorer som ska skrotas. Det tar en enorm tid då jag har så mycket bilder...


Inga kommentarer: