måndag, juni 07, 2021

Värmeböljan fortsätter

Fortsatt varmt men idag var det lite mulet. Bra tänkte jag då tar jag löprundan på förmiddagsfikat tänkte jag. Hmmm bra tänkt men det var fortfarande 23 grader och jag hann inte långt innan solen kom fram så det blev ordentligt varmt. Esset låg och hyperventilerade så mycket när vi kom tillbaka att jag tog in henne i duschen och kylde ner henne lite extra. Blir det en löptur i morgon så får det bli ett dopp både före och efter rundan för hennes del.

Annars var jag seg idag. På eftermiddagen var jag tvungen att lägga mig en stund på fikat för att jag fick känningar i huvudet men tack vare en tablett och lite vila i 20 minuter så släppte det.

Efter jobbet blev det en promenad på Lingarö. Passade också på att träna lite dirigeringar över vatten. Esset var kanonduktig medan Vinna inte vill simma över trots att hon vet att det ligger nått där på andra sidan. Hon hoppar i men väntar på att nått ska hända så det slutade med att Esset fick ta bägge dirrigeringarna på båda ställena medan Vinna fick ta markeringar istället bara för att simma och svalka av sig.

När vi kom hem röjde Henke slänten medan jag gjorde en rabarbercheesecake och förberedde lite inför middagen som tack vare ändrade planer gjorde att vi hade vår oxfilé kvar att tillaga så det blev en fantastiskt lyxig och god måndagmiddag.

Inga kommentarer: