fredag, juni 25, 2021

Midsommarafton 2021

 Direkt på morgonen så kunde vi konstatera att ventilationen inte heller fungerade i mammas och pappas lägenhet vilket innebar att hela huset var utan ventilation. Inte så praktiskt när det samtidigt är sol och 25 grader varmt utomhus. En felanmälan till fastighetsägaren och sen blev det frukost och en promenad med hundarna till svartudden.

När vi kom tillbaka till lägenheten blev det en kort vila och sedan åkte vi till Thomas klockan 14. Där var även Amanda och Johan och Emil.

Vi dukade utomhus, vädret var fint och vi kunde duka upp räk- och laxtårta och dricka lite bubbel till lunch. Efter det blev det traditionsenligt lax och sill, öl och nubbe.

Ytterligare en lite sväng med vovvarna före middag som blev grillad fläskfilé, färskpotatis i ugn med sparris, fläsk och cremefraishe samt såser och sallad. Känns som att vi åt mat konstant från klockan 15 till klockan 21.

Middagen avslutade med god jordgubbs- och rabarberpaj med glass.

Lite spänning på midsommarafton blev det också när det kom två polisbilar till en grannfastighet. Vi märkte inte av några oroligheter men nått måste det ju ha varit då de stod parkerade där och pratade med ett par personer.

När Emil och Amanda skulle åka vidare så skjutsade de hem mamma och pappa. Jag och Henke stannade ytterligare en stund och promenerade hemåt genom stan vid 22:30-tiden. Precis när vi kom fram till mamma och pappas lägenhet så öppnade sig himlen och det kom en rejäl regnskur.

Inga kommentarer: