torsdag, juni 17, 2021

Cypernvärme....

 Idag kom det varma och härliga vädret tillbaka ordentligt. Tog en löprunda vid 10-tiden och det var tur att vi gjorde det då för efter det steg temperaturen nästan 10 grader till 27 på eftermiddagen.

Satt ute och jobbade mellan kl 14-16 då det var så härligt! Lunchen som idag blev rabarberkräm och skinksmörgås intogs såklart också utomhus.

Efter jobbet åkte jag till båten för hundträning med gänget. Esset fick börja med en markering på vatten och land med vilt. I övrigt körde vi med dummies. Markeringar i högs gräs på blöt mark och sen rodde jag över viken och la ut några dummiesar. För första gången skickade jag Esset på ett linjetag som var hela 70 meter och hon klarade det. Först simmare hon nästan hela vägen över och stannade till vid några blommor. När hon märkte det så vände hon men med några utkommande så vände hon tillbaka och fortsatte hela vägen över. Duktig Esset!!!

Blev också en massa passivitet vilket hon också klarade bra. Här sitter hon lös medan jag kastade markeringar på vatten till en annan hund. 

En helt underbar kväll blev det mer trevligt gäng, duktiga hundar och helt underbart väder.

Henke hade sommaravslutning med jobbet så jag intog en sen middag på egen hand. Eftersom restaurangerna stänger 22:30 så kom han hem i tid och cykling var fullt möjligt  tack vare härligt och varmt väder.

Inga kommentarer: