söndag, juni 27, 2021

Slappardag

 Sista dagen på plats i Piteå. Lite trött på morgonkvisten men tack och lov inte dålig. Vi tog en lugn promenad i omgivningen och på Norrstrand där hundarna fick bada innan vi promenerade hemåt. En liten vila mitt på dagen och sedan ett besök för att se Amanda och Johans lägenhet och fika tillsammans med dem.

Vi hade tänkt få ut och äta men restaurangen hade stängt idag. Vi köpte istället pizza och åt den hemma. Passade bra då jag tror pappa var trött efter helgens festligheter så allt var lite jobbigt för hans del.

Efter maten tog jag och Henke en tur till Thomas. Ville åka ut en sväng till havsbadet och promenera runt på campingen men Thomas ides inte följa med så vi åkte själva. Det var lugnt men helgens festligheter var väl över och jag tror en del campinggäster redan hade börjat rulla hemåt. 

När vi kom tillbaka till stan upptäckte jag att mamma och pappas lägenhetsnyckel som jag hade haft var borta. Åkte till Thomas och kollade om jag tappat den där men ingenting. Åkte sedan till Havsbadet för att gå och leta där. När vi gått 50 meter från bilen upptäckte jag att den hamnat i en ryggficka på tröjan eftersom jag hade den knuten runt magen. Phu! Tur att vi hittade den.

Tillbaka hem till mamma och pappa för att se lite fotboll sedan gjorde vi tidig kväll och kröp till kojs vid 23:30. I morgon blir det resdag hem igen.

Inga kommentarer: