tisdag, juni 15, 2021

Löpning och bruksträning

 Idag blev det en intensiv dag. Dels sprang jag med Esset på förmiddagen. Hade aldrig sprungit hela rundan om det inte varit för att Esset var så dragvillig idag. Tack för det!!!

Jobbade sedan på fram till klockan 17 innan jag avslutade arbetsdagen och åkte till klubben där det blev bruks- och lydnadsträning.

Vinna var taggad och tyckte det var skoj. Esset var ovanligt ofokuserad så framförgåendet och rutskicken gick inte alls. Däremot fortsätter det att gå framåt när det gäller budföringen vilket är skoj att se. Det blev också en platsliggning men med lite för mycket störning vilket gjorde att hon reste sig på slutet och började gå mot mig . Mycket bra och en del att jobba på.

Bilden från brukshundsklubbens hemsida, tagen av Frida Lindgren.

När jag kom hem lastade jag på en massa grejer på släpet, grejer som ska köras till tippen i morgon. Efter middagen blev det rensning av en gammal dator som jag haft liggande. När den är rensad ska nästa dator rensas. Det är framförallt bilder som ska säkerhetskopieras vilket tar en himla tid, särskilt när datorn är gammal och skruttig och hänger och kraschar stup i kvarten. 

När man lägger sig efter en sån här dag så somnar man verkligen omedelbart.

Inga kommentarer: