söndag, december 21, 2008

En härlig dag

Idag har det varit en riktigt härlig dag mitt i julruschen. Vaknade av mig själv vid 08:30 och steg upp och skrev dagbok för ett antal dagar som jag "låg efter". Åt sedan en julfrukost med risgrynsgröt innan jag gick ut i skogen med hundarna. Blev ute i 1,5 timmar och på denna promenad fick vovvarna jobba lite också. La vid två tillfällen ut ett rejällt tennsibollssök i snön som de fick samsas om. Först gick Humla ta 3, Neo ta 3, Humla 2 och slutligen Neo 2. Avslutade med att gå ut och hämta den sista som ett eftersök och den hittade såklart Humla.

Nästa gång fick Neo börja med att ta in 2, sedan Humla 5 på raken och avslutningsvid Neo 3 stycken innan vi plockade in den sista tillsammans men den hittade matte. Neo hade nog latjat lite med en boll för den låg nere i ett vattenfyllt dike och där hade jag inte lagt den...

Väl tillbaka hemma duschade jag och sedan åkte vi ner på stan och köpte en present till Helena innan vi begav oss till Iggesund för ett rejällt födelsedagsfika. Kalasen avlöste varann för sedan åkte vill till Henkes föräldrar och åt middag.

Vi kom hem vid 21-tiden och då var det packning som stod på schemat. Kollar man på vårt bagage så ser det ut som om vi ska flytta till Piteå. Herrejösses hur ska vi rymmas???

Inga kommentarer: