onsdag, december 24, 2008

Julafton

Så var då julafton här och vi sov ända fram till klockan 09:30. Gick över till mamma och pappas lägenheten och åt julfrukost och tog sedan hundarna på en rejäll promenad till Svartudden, området där jag är uppväxt. De har verkligen gjort om huset enormt mycket och jag skulle verkligen vilja gå in och titta en dag när allt väl är klart.

När vi kom tillbaka till lägenheten blev det duschning och sedan kom morbror Leif och Birgitta och åt lite jullunch.

När de hade gått var det dags att fixa till sig lite och mamma och pappa donade med maten. Vi gick en sväng med hundarna innan det var dags att åka och hämta brorsan med familj för de skulle såklart ses Kalle Anka klockan 15. Eller, ja de var väl egentligen vi i 30-40 års åldern som såg kalle, barnen var inte särskilt intresserade.

Klockan 16 åt vi mat mat och åter mat!!! Massor med gott på bordet, precis som vanligt på jul.

Julklappsöppningen gick i rasande fart och vilket julklappsberg det var!!! Vi som inte skulle köpa så mycket julklappar i år. Fick massor av bra julklappar själv, presentkort på Byggmax och pengar är alltid välkommet då vi ska bygga lite till våren. Krustång så att jag ska få lite volym på mitt hår samt lite annat smått och gott.

Efter klappöppnigen blev det efterrätt och sedan lekte barnen med sina klappar medans vi fick lite lugn och ro.

När brorsan med familj åkte hem gick vi ytterligare en tur med hundarna, såg lite tv och senare på kvällen det bästa av allt, vickning med lite smått och gott från julbordet.

Lugnet före stormen...

Emil, Amanda, Neo och Humla

I väntan på tomten
Tomten


Julklappskaos

Inga kommentarer: