måndag, december 15, 2008

Tillbaka på jobbet

Så var det dags att maka sig upp på morgon igen och ta sig till jobbet. Förkylning är absolut inte borta men det går åt rätt håll...

På jobbet blev det några ärenden gjorda idag, framförallt yttranden till alkoholhandläggare och polisen och bygglovskontoret. Ärenden som jag hade påbörjat innan jag blev sjuk...

Det hade tack och lov inte kommit in så många nya ärenden så det var inte såå faligt att komma tillbaka efter att ha varit hemma i en vecka. Lite jobbigt var det däremot att vara uppe hela dagen när man inte är riktigt pigg. Inte blev det bättra av att jag fick ont i huvudet också innan jag gjort full dag.

Efter jobbet åkte vi och veckohandlade och sedan åkte vi hem och då la jag mig direkt och somnade också direkt. Vaknade av att Henke frågade om jag vill ha mat. Han hade då varit ute med hundarna och gjort mat. Klart jag ville ha mat och då gick slutligen huvudvärken över.

Tog hundarna på en kort skogspromenad bara så att det fick springa av sig lite.

Hemma igen slog jag in lite julklappar och gjorde en lista med jlkortsadresser, nu måste jag verkligen se till att få dem postade.

Inga kommentarer: