tisdag, december 09, 2008

SS = Skit Sjuk

Näää, blev däckad trots allt...Sov inte en minut i natt då halsen smärtat, näsan varit täppt och jag svettats och frusigt om vart annat. Vaknade med 38 graders feber och totaltdäck.

Blev liggande hela dan och när henke kom hem gick han med hundarna. Det är lite tur att jag är hemma denna vecka tror jag. Neo har varit på Humla idag vilket förvånar mig då han ju sedan kastreringen inte visat några intressen för löptikar tidigare. Det är dock inte mera än att man kan säga till honom om man gör det bestämt så jag behöver ju inte hålla isär dem men det kanske hade varit jobbigt för henne om hon varit hemma själv med Neo. Vi får se hur detta utvecklar sig, hon är ju inne på 3:e löpveckan nu så hon har nog kommit in i höglöpet idag.

Efter maten tog jag feber igen då jag frös så väldigt och nu var den uppe i 39,6. Blev till att ta Treo för febern bara steg och steg och jag frös trots att jag hade långbyxor, 3 tröjor, fårskinnstofflor och dessutom låg på en fleecefilt med en annad fleecefilt på mig.

Inga kommentarer: