onsdag, december 03, 2008

Höglöp och dags för parning!

Så har Humla närmat sig sitt tredje höglöp i sitt liv

Detta var meningen att bli det löp då Humla skulle paras för att få sin första valpkull till våren. Tänk om... (jag inte DNA-testat henne för PRA...). Så får man väl egentligen inte säga även om jag till och från tänker det. Egentligen var det väl inte själva testningen som jag har tankar om utan SKK:s regler då jag ändå skulle valt en DNA testat A hund till Humla. Men detta har jag stött och blött tidigare så det är ingen idé att älta. Nu är det som det är så det blir ingen parning detta löp och inte nått annat heller.

Idag var Tjockis-Helena uppe på jobbet och hälsade på så vi gick ut och käkade hon, jag och Ulrica. Sedan fick jag raska hem och rasta hundaren som fick sitta i bilen på eftermiddagen som bara blev 2,5 timmar.

Vi slutade kockan 16, Henke tog bilen hem och jag och hundarna promenerade i spö-regn. Skit att detta skulle komma nu när vi fått lite snö!

Det är i alla fall skönt att gå hem med hundarna från jobbet. Dels får de stadsträning vilket de annars aldrig får. inte för att det märks att de inte är van att gå i stan, de går hur bra som helst men det känns ändå som att det i alla fall blir nått nytt även för dem. Sedan är det skönt att komma hem 17:30 och hundarna redan är rastade.

Efter maten var jag liite duktig i alla fall. Henke hade hunnit dammsuga innan jag kom så jag dammtorkade uppe och torkade golvet på båda våningarna så får jag dammtorka nere på fredag så är det helgstädade och klart!

Efter den kraftansträngningen somnade jag trots att jag än en gång tänkt fixa med julkorten men inte då... Alldeles för trött på kvällarna.

Inga kommentarer: