lördag, december 13, 2008

Tidig morgon....

Idag blir det en tidig morgon för min del som haft sovmorgon hela veckan. Dags att åka till Uppsala!!! Upp klockan 07:30 för att skjutsa upp hundarna till Håsta. Ida och Gösta hämtade oss sedan där och sedan bar det av på självaste luciamorgon....

Det var fanstastiskt vackert ute när vi åkte. -10 grader kallt, massor av ny fin vit snö som tyngde ner trädens grenar och täckte marken. Himlan var vackert blå och på himlen lyste fullmånen. Precis när vi åkte började solen gå upp så bakom den vackra vitklädda skogen lyste det alldeles röd/rosa.

Vi kom till Uppsala vid 12, checkade in på hotellet och gick sedan ner på stan och åt lunch. Efter maten delade vi upp oss i killarna mot tjejerna å så började shoppingen. Blev ganska lugnt men nån liten grej här och där. Klockan 14 träffades vi och gick och fikade på en gammaldags café. Delade sedan åter igen upp oss och shoppade lite till innan vi träffades vid 16-tiden igen för att ta en värmande Irish Coffé. Fördelen med Uppsala är att centrumet är så väl samlat att vi snabbt kan återförenas lite titt som tätt.

Tillbaka på hotellet var jag tvungen att lägga mig då jag var helt slut. Killarna gick och bastade men jag hann sova i en knapp timma innan det var dags att göra sig i ordning för kvällen. Ida och Gösta kom över till vårt rum så vi skålade i lite mousserande vin innan vi gick ner till restaurangen Tsatsiki där vi bokat bord till klockan 20:00.

Vi beställde in 6 förrätter som vi delade på och sedan åt vi varmrätt. Vi blev proppmätta efter detta och häll knappt på att ta oss ut från restaurangen. Väl ute konstaterade vi att det blivit fruktansvärt halkigt då det regnade.

Vi avslutade kvällen med en drink på en bar innan vi begav oss tillbaka till hotellet klockan 00:30.

Inga kommentarer: