fredag, december 19, 2008

Smått & Gott

Idag blev det en trevlig dag med lite smått och gott. På förmiddagen var jag på en föreläsning med Maja Brant (tror jag) från SMHI. Föreläsningen handlade om klimatförändringarna som vi ser nu och huruvida de är naturliga eller en följd av människans miljöförstörning. För att sammanfatta hela föreläsningen så kan man väl säga att temperaturen stiger naturligt men ökningen går snabbare än den borde/ska pga människans aktiviteter. Å vad vi också måste inse är att klimatet hos oss i Hudiksvall inom en 100-års period kommer att vara Det klimat som är i Skåne idag. Skåne å sin tur kommer att ha tysklandsklimat. Låter inte lockande...

På lunchen åt vi på Thaien och sedan gick jag och lämnade tillbaka min julklapp från jobbet som var en morgonrock i år. Jag har dock 4 st sedan tidigare så därför lämnade jag tillbaka den och fick ett tillgogkvitto istället.

Efter lunchen blev det ett besök på en restaurang som vi fått klagomål på sig och sedan till ett ställe som ska byggas om till grill.

Efter jobbet åkte vi och kompletteringshandlade lite inför helgen och sedan åkte vi hem och då gick jag ut med hundarna i skogen. När jag kom hem blev det lite glögg och sedan satt jag vid datorn en stund innan vi fixade middag som idag blev Tacos.

När vi väl skulle käka blev jag mätt efter en taco så det blev en massa mat över som väl får bli lunch nån annan dag istället.

Inga kommentarer: