lördag, december 06, 2008

Shopping & Fest

Idag skulle det visa sig bli en riktig heldag med akriviteter.

Steg upp klockan 08:30, duschade och åt sedan en rejäll grötfrukost. Klockan 10 kom Ida och hämtade mig så åkte vi ner på stan för att shoppa. Det var väldigt lugnt när vi kom ner men tiden gick ju så fort så snart var det lite köer till provhytterna. Hade då hunnit inhandla en klänning, ett linne och en kjol och det var dags att ta en lunchpaus.

Lunchen intogs på Radjos och den blev en riktigt stabbig en så att jag skulle stå mig bra på kvällen. Efter lunchen blev de tlite prylaffärer, systemet och apoteket sedan var det dags att åka hem.

Väl hemma bytte jag om direkt och gick ut med hundarna i skogen för att hinna innan det blev alldeles för mörkt. Blev en skön långpromenad i skogen på nära 1,5 timmar. Massor med älgspår men någon älg såg vi inte. Kom hem precis när det blev alldeles svart så jag tänte ljuslyktorna på gården när ajg kom hem. Klockan var då 15:30.

Blev en kort vila i soffan innan det var dags att hoppa in i duschen igen och sedan göra sig iordning. Strax efter klockan 17 kom Eva-Lotta och Micke. Klockan 18:20 gick taxin ner till Radjos och Voiths årliga julfest.

Massor med god mat och en himla trevlig fest. Vid 00:30 kom Helene och Jan-Åke och ville åka hem så vi delade taxi med dem.

Inga kommentarer: