onsdag, december 31, 2008

Gott Nytt År!!!

Hade ställt klockan på 09:00 idag. Åt frukost och packade sedan lite grejer som Henke körde till Ida och Gösta. Sedan packade vi en ryggsäck med varm choklad, kaffe, jägermeister och varmkorv.

Traditionen har blivit att vi grillar lite korv på dan och det passar ju alldeles utmärkt för oss för då får hundarna vara ute några timmar också. Neo fick bära bollväskan så hade han lite annat att tänka på om det smäller... Från början var det inga problem men när det väl smällt nån gång så satt han mest och tittade. Vi kopplade honom för en stund försvann han ut på golfbanan och kom inte när jag ropade. En karl som var ute och gick hade sett honom och visade mig till honom och då stod han bara mitt på banan och tittade...






Vid 13:30 kom vi hem och slappade ett tag innan det var dags att göra sig i ordning. Använde volymtången idag och det gav verkligen volym så den kommer jag att använda många gånger.

Klockan 16 träffades vi åter igen hos Ida och Gösta. Grabbarna hoppade in i bastun medan jag, Ida och Kicki satte igång med maten. Vi tjejer ordnade efterrätt och varmrätt. Efterrätten var förövrigt Creme Brulé vilket skulle visa sig helt suveränt gott!!!

När killarna badat klart så var vi precis klar med vår del i uppdraget så killarna fick ta över medans vi tjejer fick sätta oss och ta en drink och titta på underhållningen, killar som lagar mat. Hehe... Nä då de var säkerheten själv.

Middag blev det klockan 19:30 och den smakade helt fantastiskt bra. För er som inte läst gårdagens inlägg, gör det så får ni hela menyn där.

Alice med sina Äkta pärlor var ocskå med och kockade...

Neo gömde sig i förrådet, där var det tryckt tyckte han

Tjejerna kockar

Creme Brulee

Killarna kockar

Vacker dukning

Pilgrimsmusslor, risotto och en sallade med blodgrape

Föll inte riktigt Alice i smak

Klockan gick fort så helt plötsligt var klockan 12 och det var dags att gå ut och skåla och se på fyrverkerierna. Neo hade det som vanligt jobbigt hela nyårsafton och låg därför inne på golvet i Ida och Göstas klädkammare. Humla är helt fantastiskt oberörd vilket är underbart. Hundarna fick i vilket fall som helst vara ute med oss och titta på fyrverkerierna och det gick riktigt bra även för Neo.

Efter 12-slaget blev det Singstar Abba och sedan ett annat sällskapsspel.


Vi kom inte hem förrän klockan 03:30 och då var det såklart inte mer att göra att att slockna i sängen som en klubbad säl.

Inga kommentarer: