lördag, december 27, 2008

Slut jul

Så var julhelgen över och det var en helt vanlig lördag. Vi gick som vanligt en långpromenad på förmiddagen innan vi åkte ner på stan och kollade lite. Eller egentligen var vi bara runt på affärer som ligger utanför stan. Jag köpte ett dragbälte så nu har jag all utrustning för att Neo ska kunna dra mig på skidor vid tillfälle. Nu gäller det bara att få honom mindre intresserad av skidorna som han tycker låter alldels föör roligt då jag har såna där räfflade som ger ifrån sig ett ljud. Jaja det ska nog gå för är det nått Neo kan så är det att dra. Hehe

Åkte sedan för att hälsa på Mårten och Zandra men där var det ingen hemma där så vi åkte och tankade bilen och fyllde på spolarvätska så att bilen nu är redo för morgondagens tripp.

Hemma hos mamma och pappa så kom Thomas och kopierade lite grejer från datorn och sedan väntade en härligt god lyxmiddag med löjromstallrik till förrätt, oxfile med hasselabackpotatis till varmrätt och sedan pannacotta till efterrätt. Härlig avslutning på Piteå-vistelsen och julen.

Inga kommentarer: