tisdag, december 23, 2008

Shopping

Idag tog vi en riktig sovmorgon. Vi har väl inte sovit så där jättebra i natt då sängen var mindre än vår egen hemma så det var lite trångt med två hundar också. Dessutom var den väldigt mjuk och det gillar inte riktigt våra ryggar. Skönt hur som helst att ha ett eget rum för annars hade vi nog vaknat ännu tidigare och säkert fler gånger också...

Efter frukost gick vi alle sammans en promenad längst kanalen i Piteå. Det var inte så mycket folk ute så vi kunde ha hundarna lösa stora delar av promenaden trots att vi gick mitt i stan.

När vi kom hem duschade jag och sedan gick jag och Henke ner på stan och shoppade lite. Det är betydlligt större utbud på stan i Piteå jämfört med Hudiksvall konstigt nog då ju kommunerna är ungefär lika stora. Nått annat som vi noterade var att det är betydligt fler som röker i Piteå än i Hudik. På stan märker man sällan av rökare i Hudiksvall men i Piteå rökte var och varnannan när de gick mellan affärerna på storgatan.

Vi shoppade i alla fall ett par byxor till mig och två tröjor till Henke och sedan var vi på systemet också och inhandlade lite dryck till annandan då vi ska basta.

På eftermiddagen åkte vi till Thomas och Magdalena på middag. Inge julmat vilket kändes skönt utan en jättegod paj istället.

Vi promenerade sedan hem så att hundarna fick rasta sig igen och sedan blev det tv för hela slanten när vi väl kom hem. En sen kväll blev det också trots att vi tänkt lägga oss i tod men klockan hann nog bli närmare 01:30 tror jag.

Inga kommentarer: