måndag, december 08, 2008

Provtagning

Åkte till jobbet men känner att det är nått på gång. Hoppas verkligen att jag slipper ännu en förkylning för jag var ju sjuk för bara nån vecka sedan. Nåväl idag var det provtagning som stod på schemat. Eftersom ingen utav oss skulle kunna jobba på helgen så besämde vi oss för att istället ta prover på en måndag, första vardagen efter att de serverats julbord.

Jag skulle ta prover i Delsbo/Bjuråker. Å där var det som vanligt riktigt vintrigt och mysigt och inte helt roligt lätt väglag och det som jag mest tänker på var att mötena med långtradare inte var roliga. Mötte bland annat en OK/Q8 tankbil som fick lite sladd så jag hann bli lite nervös där ett tag men det gick bra.

Förkylningen kom över mig som ett skyfall och dessutom fick jag ont i huvudet. Det blev en sen lunch för min del, kom inte hem förrän 13:45 och det blev lite längre än vanligt då jag var tvungen att lägga mig en stund.

När jag kom tillbaka till jobbet blev det tårta, Lars bjöd på det då det var hans sista arbetsdag hos oss. Hann dock inte träffa honom eftersom jag kom sent till fikat.

Klockan 16 gick jag slutligen hem för jag kände mig verklige inte pigg. Det var tur att jag hade tagit med hundarna i bilen för då gick jag hem med dem så kunde jag lägga mig direkt när jag kom hem.

Efter maten blev jag liggande i soffan hela kvällen. Henke som är en hejjare på Photoshop utformade ett julkort efter mina önskemål så nu kan jag skriva ut dem och börja maila iväg till tollarvänner världen över fast ändå mest i sverige... Såhär ser årets julkort ut:

Inga kommentarer: