onsdag, mars 23, 2011

316 kubik

Efter jobbet stog besök på galleri på schemat. Galleriet i Hudiksvall heter 316 kubik och just nu stället fågelillustratören Lars Jonsson ut sina alster. Jag är inte den som brukar gå på konstutsällning men dagens besök gav mersmak för taclorna var fantastiskt vackra. Han målar fåglar men också fåglarnas miljöer helt fantastiskt bra och det är såå detaljrika och ljusen i vissa tavlor är helt osannorlikt verkliga och fina. Klicka HÄR för att se hans verk...

När jag kom hem ringde Gunilla och ville ut med hundarna så vi åkte iväg och gick efter en väg som visade sig vara rätt lerig nu. Hundarna fick lite inkallningsövningar på vägen och Humlas problem med att sitta fortsätter.Innan vi släppte in hundarna i bilen fick de springa av sig lite efter ett skoterspår men det krävdes dusch i alla fall när vi kom hem.

Var sååå duktig när vi hade ätit. Henke hade dammsugit när jag var ute med hundarna så jag dammtorkade nere ikväll. Det var VÄLDIGT länge sedan sist så det tog sin tid. Gjorde allt grundligt så nu är blommorna rensade och alla stenarna på fatet med blockljus diskade. Härligt, till helgen får jag ge mig på övervåningen samt torka golven.

Inga kommentarer: