söndag, mars 27, 2011

Sommartid

Så är det sommartid då vilket är välkommet eftersom det kommer att innebära att vi redan på måndag kommer att kunna träna och se vad vi faktiskt gör, hittills har vi ju tränat i mörker. Kommer att bli himla bra.

Tog en promenad på förmiddagen och tog med några tennisbollar. Hittade inte min midjeväska så Neo fick ta sin väska istället och bära bollarna. Helt OK tyckte han och låg med glädje och rullade sig trots väskan med bollarna i. Jag gick till golfbanan igen men gick idag en annan väg och hittade ett hårt skoterspår att följa. spåret gick jäms med skogen så när jag hittade en plats utan snö var det lätt att bara kliva ett tiotal meter från spåret och lägga ut bollarna där. Om söket i onsdags var brett och kort så var dagens sök djupt och smalt. Inte stort allt men tillräckligt för att hundarna skulle få jobbe i alla fall lite. Båda Neo och Humla tyckte det var kanonskoj och fort gick det. Märkte inte att Humla var besvärad av rumpan överhuvudtaget.

På eftermiddagen blev det dammtorkning på övervåningen, jobbansökan och räkningsbetalning så jag känner att den här helgen har erbjudit en hel del både praktiska måsten, lite nöjen, omvårdnad av hund, hundträning och vila.

Inga kommentarer: