torsdag, mars 17, 2011

Invigning med bowling

Idag var det full fart fram till lunch. Efter att jag varit hem till hundarna var det dags att förbereda inför vår invigning av våra nyrenoverade lokaler. Jag och Helena lagade till snittar i mängder. Totalt sju olika sorter enligt följande:
- Tunnbrödrulle med Philadelhiaost (tre varianter) och soltorkade tomater
- Tunnbrödrulle med pepparrotsost och hamburgerkött
- Vitt bröd med räkröra
- Crostiner med chevré och fikonmarkelad
- Hoppande jävlar (baconinlindade dadlar)
- Ost och olivcanapé (tre olika olivsorter)
- Morötter, gurka och blomkål med två sorters dipp

Till detta serverade vi mousserande (både alkohol och alkoholfri)


Efter minglet på kontoret så gick vi vidare till Bowlinghallen och bowlade en timma innan det var dags att gå till restaurangen där vi intog middag a´la "after work"

En mycket trevlig kväll avslutades någon gång strax före kl. 22 å när jag kom hem blev det sängen direkt och ÄNTLIGEN sov jag som en stock tills klockan ringde. Häligt!

Inga kommentarer: