lördag, mars 12, 2011

Lördagsnöje

Idag vaknade jag alldeles förtidigt för att vara en lördag men vad göra. Fördelen är att det är ganska skönt att stiga upp och sedan bara ta det lugnt. Se lite tv, kolla lite dator och sedan äta frukost. Hade egentligen velat bara bröd men var lite för trött för det så det får bli vid nått annat tillfälle.


Efter frukosten åkte vi ner på stan en snabbis och sedan åkte vi hem med grejerna och hämtade hundarna och åkte till harmånger och Pierre och Company för att köpa en jacka. De har numera även outlet för Bergans så det var en sån jacka som jag ville ha. Det blev denna fast den är mörkare än den ser ut på denna bild...
Tyvärr fanns inga byxor som passade men han skulle beställa varor på tisdag så då kommer han at höra av sig när de fått hem dem.

När vi var klar med inköpen åkte vi till Gröna huset och käkade lunch och sedan åkte vi och hälsade på Katarina och Jonas. När Jonas åkte och hämtade Klara så passade vi på att gå en promead med hundarna.
Vi kom hem strax efter 18 å medans Henke förberedde för vår pizzamiddag gick jag en kortis med hundarna för sedan väntade ju melodifestivalen. För en gång skull vann rätt låt sedan får vi väl se hur långt den tar sig i slutändan.

Nån gång vid midnatt måste vi ha somnat i soffan och vi vaknade inte förrän vid 4 tiden. Tur att man sover gott i soffan!!!

Inga kommentarer: