fredag, mars 11, 2011

Vår och revy

Idag vaknade jag och tittade ut genom fönstret. Hmmm det var den våren. Ännu ett bakslag kunde jag konstatera när jag möttes av ett genomgrått samhälle och ytterligare en decimeter snö på tomten. Varför?

Så jobbade jag på fram till lunch och när jag kom ut kunde jag konstatera att vädret helt plötsligt slagit om. Strålande sol, blå himmel och inte ett moln. Takras och takdropp, härligt! Våren har börjat anlända igen. Till lunch gick jag, Eva och Kicki på "Myrans bullar och bakverks" nya fik och de serverade dagens soppa som idag var en fisk och skaldjurssoppa med saffran och hemgjor aioli. Riktigt gott var det och som namnet förtäljer så har de ju annat jättegott där också så en liten minisemla fick följa med för att kunna intas till eftermiddagskaffet.

På eftermiddagen var det dags att annonsera ut miljöchefstjänsten och det resultareade i lite panik eftersom kommunannonsen som finns behövde redigeras. Full rulle från en rad olika personer resulterade i alla fall att allt blev klart klockan 15:30. Efter det så var det inte så mycket mera som hände. Det var snart dags att ta helg...

Full rulle hem. Har förresten haft ont i magen hela dagen, den är verkligen i upplösningstillsånd vilket är typiskt då allt det andra från operationen nu känns riktigt bra. Hur som helst så strök Henke lite kläder medans jag fick 15 minuters vila innan vi åkte upp i skogen och rastade hundarna. Blev inte en så lång promenad idag då vi skulle iväg och se nyårsrevyn.

Klockan 17:30 hämtade Lasse och Birgitta upp oss och vi åkte och käkade på Ming innan vi åkte vidare till Iggesund för Iggesundsrevyn.
Har aldrig sett Iggesundsrevyn tidigare men det var verkligen en sevärd företeelse som vi säkert kommer att åka och se fler år framöver.

När vi kom hem hämtade vi hundarna som tillfälligt förflyttat sig till Labbekompisarna ett hus bort för att slippa vara ensamma så länge. Praktiskt!

Inga kommentarer: