onsdag, mars 09, 2011

Full fart!!!

Idag har det verkligen varit full fart från 07.00 till 16:30 och med bara 20 minuters lunch. Phu! Full fart men med en massa olika lite annorlunda arbetsuppgifter så dagen har bara flugit förbi.

Efter jobbet blev det handling, och sedan åkte jag och Gunilla iväg och gick en promenad efter vägen som jag åkte till i går. Idag var det hästbajs för hela slanten men annars var det en tämligen samlat gäng som spatserade efter vägen och de var knappt upp på snövallarna överhuvudtaget vilket ju förvisso är skönt eftersom järnvägen ju ligger ganska nära. En timmas promenad blev det i alla fall ...

Huvudet började ge sig till känna under promenaden så när jag kom hem blev det en tablett och lite vila innan vi satte igång med middagen. Idag blev det kycklingpaj och avokado klockan 20:15. Lite sent men samtidigt är det skönt att man varit igång hela dagen. Tur att vi hade ätit klart för den hunden har då verkligen inget hyfs!!! Middagens avslutning var mindre fräsch! När vi höll på att duka av kräktes Humla upp två högar med höstbajs vid matbordet. Mysig hund man har!!!

När jag väl ätit var orken slut så då blev det inte mycket vettigt gjort. Dator och tv och den nya serien Blue Bloods var en lagom kvällsunderhållning ikväll.

Inga kommentarer: