torsdag, mars 24, 2011

Hur många lingon finns det i världen

Veckans sista kvällsaktivitet. Efter att ha varit och handlat så tog jag med hundarna till golfbanan. Såg att det på andra sidan banan fanns en södersluttning så jag tog med några tennisbollar och styrde stegen ut på banan. Hmmm visst fanns det lite barmark när i slänten men för att ta sig dit fick jag pulsa genom en halv meter snö. Otroligt att det fortfarande är så mycket snö kvar. Skaren som dock inte bar mig gjorde rejällt ont i smalbenen så det kommer nog att vänta nån vecka innan jag beger mig hit igen.

Hur som helst så fick hundarna i alla fall årets första sök. De tyckte att det var kanonskoj å jag längtar verkligen tills det är möjligt att träna mera varierande så nu för snön se till att försvinna.

När jag kom hem kastade vi i oss varsin hamburgare och sedan åkte vi ner till Bion. Kvällens kvällsaktivitet var filmen om Glada hudikteatern "Hur många lingon finns det i världen".

Filmen var OK, lite tunn men fin och eftersom det är om Glada hudikteatern så är det ju skoj attt se den och dessutom visas många fina vyer från Hudiksvall å bara det gör ju att man verkligen vill se filmen.

Även ikväll, en tidig kväll klockan 22:30. Humla var lite orolig när vi gick och la oss och hon slickade sig väldigt mycket i rumpan. Jag var så trött att jag inte orkade undersöka saken närmare, det får vänta till i morgon, då ska jag kolla vad hon slickade på.

Inga kommentarer: