tisdag, mars 15, 2011

Rekryteringsföretag

Herrejösses!!! Idag har det varit inspektioner på lantbruk vilket var en riktigt trevlig dag. Å att sedan båda vi var till idag hade sååå fina hem gjorde ju inte det hela sämre. Jag vill också ha såna hus dock inte de enorma utrymmena som hörde till båda gårdarna för det var rätt stora ställen vi var på idag men boningshuset. Mmmm va fina de var!!!

Hann vara inne på jobbet en stund innan det var dags att gå hem och hela tiden ringde det rektyteringsföretag för att försöka få mig att annonsera ut chefstjänsten hos dem. Herre jösses, vi har ju annonserat där vi vill!!! Tackade nej till 10 företag men 2 företag tackade jag faktist ja till... Jobbiga är i alla fall alla dessa säljare. Vissa måste man bli arg på innan de förstår att man menar allvar!

Efter jobbet gick jag efter ett skoterspår som jag aldrig gått tidigare och som gick genom ett område som jag aldrig varit i tidigare. Jag såg en hare eller var det ett lo? Hann bara se en skymt av en päls och av färgen att utröna så kändes det som lo men det såg inte så stort ut så därför skulle jag säga hare. Hade det varit mindre snö hade jag gått fram och kollat spåren...

Gjorde kyckling (sån där förp. med kycklingdelar som är färdigkryddade) och gjorde en sås på skyn och serverade med ris. Unnade oss också ett glas vin till detta dagen till ära...

Var ENORMT trött ikväll och skulle såklart gått och lagt mig vid 22 men stannade uppe och somnade såklart i soffan. När vi vaknade och gick upp och la oss kunde jag inte somna så då slog jag på tvn och kollade mellan 00-01 så i morgon kommer jag att bli trött igen.

Inga kommentarer: