lördag, mars 26, 2011

Bättre och bättre...

...dag för dag sägs det och i Humlas fall ser jag stor skillnad idag jämfört med igår. Svullnaden är nästan borta och den röda rumpan lika så... Nu har hon snarare en skär lite babyrumpa som förvissa drar ögonen till sig men det nog på att hon är rakad. Ute känns hon inte påverkad av det hela överhuvudtaget men inomhus är hon lite besvärad och är inte riktigt sitt vanliga jag. Hon vill hellre ligga än sitta och hon är inte lika mån om att komma fram till oss och kela. Hon äter bra men rengör inte sin och Neos matskål som hon annars alltid gör. Men men det kommer väl, skönt i alla fall att svullnaden och rondnaden är i stort sett borta sedan fortsätter vi att smörja några dagar till och det smärtstillande som hon ska äta ska hon ha i 10 dagar så det fortsätter vi också med. Inte så mycket kanske för att hon har ont men mera för att förhindra risken för inflammation.

Jag var enormt seg och sliten idag så när jag gått en runda med hundarna och skottat lite på gården så gick jag in och la mig igen. Lite senare gjorde jag klar tavlorna som ska hänga på jobbet och sen såg jag en film. När Henke kom hem så åkte vi en sväng på Håsta och sedan åkte vi upp i skogen så hundarna fick rasta av sig och springa runt lite.

Väl hemma satte vi i gång med maten. Skala potatis, göra gratäng, fixa sallad, sås och förbereda det som skulle grillas (kött, haloomi och majs). Blev middag först klockan 20och vi hade precis ätit klart tills det var dags att släcka ner för Earth Hour. Vi hade ljus vid bordet och hade plockat fram Yatzy så det blev det som blev underhållningen ender en timma. Bra underhållning som jag dominerade.... ;) När timmen var över tog vi en promenad med hundarna och sedan gjorde vi lite snacks och såg en film men såklart somnade jag nån gång strax före midnatt och vaknade först vid 4-tiden.

1 kommentar:

Johanna sa...

Tico råkade ut för samma sak som Humla för ett par år sedan och han bättrade också på sig riktigt snabbt så hon kommer snart att vara bra igen ska du se!