lördag, mars 19, 2011

Denna dag har bara försvunnit

Sov dåligt från klockan 04:00 men lyckades ändå somna till då och då så pass att jag blev liggande fram till klojäsa så långeckan 10. Var duktig och bakade kesofrallor men eftersom de ska jäsa så länge men i morgon blir det en god frukost. Under tiden som jag bakade så gick Henke en promenad med hundarna å sen kunde vi åka ner en sväng på stan.

Blev en bogsering på vägen ner och sedan väl på stan blev det lite tyginköp och sedan hittade jag en kofta som fick hänga med hem. Bogseringsobjektets fru i fråga hade på förmiddagen bjudit in oss till våffellunch så det passade ju utmärkt att skjutsa hem Gösta och samtidigt få en jättemumsig lunch med våfflor, grädde och sylt.

Från ett kalas till ett annat. Åkte hem och hämtade hundarna och promenerade upp till Håsta för att fira Lasse som fylde 66 år idag. Blev skumpa, god middag med fläskfilégryta och tårta utan grädde. Hihi, grädden hade tagit slut men det var ju tur att marängen var så god så det gick alldeles utmärkt att äta i alla fall.

Efter lite strul med popcorn, de första hamnde på ryamattan, de andra var härskna då bäst-före-datumet gick ut 2002!!! så åkte Kattis och köpte alllt snacks hon hittade ;). Där fick vi så vi tålde!!!

Vid midnatt promenerade vi hemmåt idag och efter en liten stunds tv-tittande så gick vi upp och somnade.

Inga kommentarer: