måndag, mars 21, 2011

Hundträning

Konstaterar att denna vecka är det nått varje kväll. Idel ädel skojsigheter av allehanda slag men hu så trött jag kommer att vara på fredag.

Full fart på jobbet idag och efter jobbet käkade jag och tog sedan reda på en massa tvätt och efter det så stack jag ut med hundarna i skogen en snabbis. Börjar bli svårt att veta vart man ska gå nu för tiden. De plogade skogsvägarna har blivit rejält leriga de sista dagarna å det är ju inte så skoj att ha två lervällingar med sig hem. Efter promenaden hämtade jag upp Gunilla å så åkte vi iväg till Iggesund för att träna tillsammans med Helena och Zandra.

Vi började med lite markeringar i snödrivorna och fortsatte sedan med dirrigeringar. Markeringarna gick bra men problemet med dirrigeringarna kvarstår. Humla vägrar sitta så skicken blir fel. Försökte vara riktigt förbannad på henne. Är less på hennes små idéer som dyker upp ibland. Att bli förbannad på henne verkar inte heller funka. Vad är hennes problem?

Vi körde med vilt även idag men hundarna verkar vara lite väl taggade på det för det viltet går inte att använda mera men jag tror inte Humla var hårt mot det.

Väl hemma igen var jag helt slut så jag somnade tidigt...

Inga kommentarer: