tisdag, september 03, 2019

Blodpudding

Jobbade på som vanligt idag och åkte sedan till klubben med tjejerna då vi fått lite uppgifter inför fortsättningen av valpkursen.

Började inlärningen av fyra moment som vi ska jobba med innan kursen.

- Fokus på föremål men vänta till varsågod

- Gripande av föremål

- Ord/pipa för att frysa och söka kontakt

- Skall på kommando men detta moment kommer jag i alla fall i nuläget inte att träna. Har så mycket annat som jag tycker är viktigt.

Efter jobbet träffade jag Maria som har en valp som är två månader yngre än Esset. Vi tänkte att de skulle få springa och leka lite tillsammans. Hade kallt räknat med att Esset verklige skulle få leka av sig men det blev inte riktigt så. Marias valp Wicky skrek och kastade sig på rygg i samma ögonblick som Esset tittade på henne å då blir det inte mycket lek. I slutet gav Esset upp och började göra annat. När Esset gick bort från Wicky så hängde Wicky med men stannade Esset och vände sig om så sprang Wicky tillbaka till matte eller la sig på rygg. Jaja, kanske släpper om vi träffs fler gånger.

Väl hemma gjorde vi middag, något som jag inte ätit sedan grundskolan. Blodpudding å så stekte vi bacon och serverade med lingonsylt. Kan inte påstå att det smakar illa men nä, tror nog det kommer att ta lika länge till nästa gång, sådär en 25-30 år

Har en dålig vecka med huvudvärk så jag blev liggande i soffan någon timma och körde lite “pallen” med Esset innan vi gick till sängs.

Inga kommentarer: