torsdag, september 05, 2019

Möten och annat

Idag satt jag upptagen i möte hela förmiddagen. På eftermiddagen hade jag fullt upp med att skriva inspektionsrapporter från gårdagens inspektioner.

Idag blev det en skogspromenad med tjejerna och Maggan på lunchen. Någon liten dummie fick de också hämta på promenaden.

Efter jobbet skulle Henke träffa Ronny och fiska. Jag gick ut två spår på vägen hem från jobbet. De fick ligga till sig medan jag bytte om, hundarna rastade på gården och lite annat.
De fick sedan gå varsitt spår. Gick först med Esset och då satt Vinna uppbunden i skogen. Spåret gick bra men jag tycket att hon slarvar mera nu än hon gjort tidigare vilket innebär att hon går med högre huvud. Måste nog börja göra det svårare för henne.

När jag skulle gå Vinnas spår så fick Esset hänga med i koppel. Lite bökigt att gå spår i skogen med linan till Vinna och kopplet till Esset sittandes i byxorna men det gick det också.

Avslutade med lite kantarelleplock och sen kom regnet. Då gav grabbarna upp fisket också. Båtmotorn testade de för första gången och den hade fungerat bra. Dessutom hade de fått 5 gäddor totalt. En fin regnbåge visade sig när vi promenerade hemåt.

Idag blev det enkel middag i form av köttbullar och makaroner men det är gott det också.

Inga kommentarer: