onsdag, september 11, 2019

Heldag i Gävle

Vaknade med huvudvärk i natt men somnade om och det hade gått över när jag vaknade på morgonen men ändå känner man sig lite “dagen efter” på nått vis.

Idag åkte jag och Anna ner till Gävle för att delta i ett seminarium om strategiskt arbete inom området förorenad mark. På eftermiddagen diskuterade vi hur vi skulle kunna lägga upp arbetet i vårt län.

Blev en lång dag från 07-17 men intressant.

Henke hade hundarna idag men när jag kom hem åkte vi upp till skjutbanan och gick ut två spår till tjejerna. Gick sedan en skogspromenad medan spåren låg till sig. Esset gick gå sitt spår först och det gjorde hon väldigt bra. Vinnas spår var svårare att gå eftersom det inte var jag som gått ut det men Vinna löste det ändå. Dock blev hon väldigt trött på sista sträckan vilket kan bero på att hon ju gick med även på Essets spår och drog dessutom en hel del då också. Hon gick därför äver slutbelöningen men då gjorde vi om sista sträckan så att vi skulle få ett bra avslut.

Precis när vi kom tillbaka till bilen började det regna. Perfekt timeing!

Till middag gjorde vi idag latmansbiff med tomat och fetaost. Mums! Blev också efterrätt i form av friterad Camenbert och hjortronsylt men den blev sådär.

Hundarna var väldigt trötta och nöjda ikväll till min glädje. Jag var också trött och hamnade dessutom framför en bra film så det passade väldigt bra.

Inga kommentarer: