söndag, september 22, 2019

Promenad på ny skogsmark

Idag efter frukosten så gick vi promenad på den nya ridvägen som de fixat från Vij-Änglagård och bort mot Östanbräck. En skogsväg över täkter och sedan genom gammelskog. En jättefin väg som måste var skön för hästtjejerna att ha så att de slipper rida efter den trafikerade Rogstavägen.

På promenaden passade vi också på att ta några fina höstbilder. Hundarna var inte helt medgörliga efter promenaden men bilder blev det i alla fall…








Efter lunch och lite vila så åkte vi iväg och handlade en sväng och åkte också på lite sightseeing.

På eftermiddagen lag jag spår till tjejerna. De fick varsitt spår vid Härbret. Vinna vanligt bruksspår och Esset släpspår med klöv. Innan de fick gå spåren så bytte jag om och tog med mig Vinna på en löptur, den första sedan i juni. Sprang 3,5 km och det gick faktiskt förvånansvärt bra. Å bäst av allt är att inte Vinna visade några tecken efteråt trots att hon dessutom fick gå spår efteråt.

Lite virrig i spåret och jag tror att det gått vilt i spåret och att det drog lite. Spåret klarade hon själv till slut. Även Esset var lite mera yvig än vanligt men aldrig så att hon tappade spåret helt.

På kvällen blev det åter igen grillat och idag gjorde vi också potatisgratäng.

Inga kommentarer: