torsdag, september 26, 2019

Långt spår

Idag fick tjejerna hänga med in till stan när vi var några stycken från jobbet som bestämt oss för att gå ut och käka lunch. Ja, hundarna fick inte hänga med in på lunch men väl åka med i bilen.

Efter att vi ätit åkte jag upp på köpmanberget där jag skulle på möte efteråt. Där gick vi en promenad i den nya parken uppe på köpmanberget. Då passade jag på att låta dem göra lite balansövningar. Dessutom blev det en bra miljöträning för Esset.

Efter jobbet åkte jag och Henke upp till Skjutbanan. Vi gick ut varsitt spår, ett rent bruksspår gick Henke ut till Vinna och jag gick ett släpspår med klöv till Esset. Gick sedan en promenad med tjejerna och sedan var vi tvungna att åka hem, då vi konstaterade att spårutrustningen låg kvar i hallen hemma. Bra det! Då blev det lite längre liggtid på spåren.

Vinna fick gå sitt först, lite fladdrig men det blir lite för lätt tror jag när liggtiden blir så kort så hon slarvar. Inge problem att hitta alla föremål och spårslut i vilket fall. Vinnas spår var ca 300 m.
Essets spår var alla gånger 700 m så det var det längsta spår hon gått. Även hon var lite snabb och gick lite högt med näsan vilket gjorde att hon sicksackade lite över spåret och gick inte rakt i spårkärnan hela tiden men jag tror även det hänger ihop med att det blir lite för lätt. Hur som helst så hade jag lagt två godisgömmor och hon hittade bägge och alla vinklarna tog hon så hon hade inga tappter i spåret i alla fall. Orken var det heller inget fel på utan hon jobbade på hela rundan och gladdes åt klöven på slutet.


Vi hann gå spåren precis innan det började skymma lite väl mycket. Nu hinner man inte vara ute särskilt länge på kvällarna och värre blir det.

Hur som så åkte vi hem, kokade lite ris och värmde fläskkotletter i sambalsås som vi hade kvar i frysen. Snabb och god middag.

Hann se lite tv men inte så länge innan både jag och Henke sov och det gjorde nog också tjejerna för jag tror att de var rätt nöjda efter sitt eftermiddagsskift.

Inga kommentarer: