fredag, september 13, 2019

Kantarellberg

Jobbade på för fullt idag och kände när klockan var 16 att den här fredagen behöver jag inte göra några extra timmar i alla fall…

På lunchen hade jag varit ute i skogarna i Idenor och plockat lite gula kantareller och körde då ner i en djup grop så det small till under bilen. Stannade och kollade men kunde inte se nått konstigt och inte heller lät det något eller kändes det något men när jag skulle åka hem var jag lite orolig men allt verkar ha gått bra.

Var såå trött när jag kom hem att vi beslutade oss för att bara gå en skogspromenad och låta hundarna springa lösa lite. Särskilt Esset har enormt mycket spring i benen, lite för mycket då inkallningen inte är klockren…

Vi kom ut i skogen och då började vi hitta trattkantareller så det blev en svampplockningspromenad istället. Vi var ute och plockade i ca en halv timma och då var vi tvungen att avbryta då vi inte hade nått att plocka i. Kolla denna film!




Rensning blev det när vi kom hem och sen stekte vi på lite svamp tillsammans med grillrester som vi tinat. Gjorde en pastasås och kokade pasta så det blev en riktigt god middag med ett glas rött vin.

Inga kommentarer: