måndag, september 30, 2019

Valpköpare och Vinnas valpar levererar

I helgen har två av Vinnas valpar varit i farten. Nur och Jonas har länge försökt få plats på någon mh i Stockholmstrakten men de har aldrig kommit med då ju brukshundarna har företräde. Istället anmälde de Aston till BPH och då gick det bra så i Söndags genomförde Jonas och Aston BPH men lika fint resultat som sina syskon. BPH står förresten för Beteende- och personlighetsbeskrivning hund.


Inte nog med det! Sara med Zoey gjorde officiell tävlingsdebut i söndags då det startade på TSM tävling i Nosework. En premiär som jag kan tänka mig gav mersmak så Zoey gjorde fantastiska resultat på Behållarsöket och inomhussöket. På behållarsöket var hon snabbast av alla 50 hundarna som var med och på inomhussöket hade hon en tid bara 9 sekunder efter snabbaste hunden och därmed 10e snabbaste tiden.


Jag har sagt det förr men det tål att upprepas. Jag har de bästa valpköparna!!!
För egen del var det en riktig kall och ruggig dag. Var på klubben med tjejerna en sväng på lunchen och efter jobbet gick vi en regnig och kylig promenad runt Nordenholm. På kvällen blev det friidrotts VM

Inga kommentarer: