måndag, september 02, 2019

När hösten kom….

Jobbade på som vilken vanlig måndag som helst. Gick skogspromenad med tjejerna där vi tränade lite stanna kvar. När jag lämnade Esset, ja å Vinna såklart gick jag och preparerade godis i träd som de fick söka efter sen. Blev både lite nytta med nöje så jag tror de var nöjda bägge två.

När jag kom hem efter jobbet blev det middag direkt eftersom Henke skulle iväg på möte. På himlen var det alldeles svart så jag räknade kallt med att det skulle regna när det var dags för mig att gå med hundarna men jag klarade mig. Vi hann ut innan Henke åkte. Det mullrade men inget regn förrän ca 1,5 minut efter att vi kommit in. Då öppnade sig himlen och regnet fullkomligt vräkte ner vilket resulterade i översvämningar i källare inne i stan. Tack och lov inga problem för oss mera än att blomlådorna fick sig en rejäl rotblöta.

Såg en dokumentär “Fången hos Al Qaida” och fick sedan så ont i huvudet att jag var tvungen att ta en tablett och lägga mig och sova så tyvärr blev det ingen hundträning som jag tänkt.

När regnet hade passerat sjönk temperaturen ordentligt så förutom att det var blött så blev det också kallt, 5 grader när vi gick och la oss för natten.

Inga kommentarer: