måndag, september 16, 2019

Poff…

Så känns det! Helgerna och för all del veckorna passerar i ett rasande tempo. Jag är inne i en period då min sömn blir avbruten flera gånger varje natt och jag är så trött på kvällarna att jag däckar i soffan framför tvn. Känns som att det blivit en ond cirkel.

Hur som helst så blev det inspektionsrapportskrivning och miljöbrottsmöte på jobbet idag. På lunchen gick ajag en liten skogspromenad med tjejerna och passade också på att träna lite target och läggande med tjejerna.

Efter jobbet var det kaos i stan pga asfaltering på var och varannan gata så det tog dubbelt så lång tid att ta sig hem idag än vad det brukar ta.

Väl hemma blev det en promenad med tjejerna. Först med fokus att inte dra i koppel och sedan inkallning ute på täkterna. Esset sprang järnet men kom bra när jag ropade. Tyvärr drog hon iväg på nått i slutet av promenaden å då hann hon försvinna upp till vägen innan jag hann få tag i henne. Lilla odåga!

Lyxig måndagmiddag blev det idag då vi använde skärmaskinen och skar tunna skivor av fransyskan som vi kokade i porter och svartvinbärssaft igår. Vi gjorde också hasselbackspotatis och serverade maten med ättiksgurka och svartvinbärsskele. Mums vad gott!

Blev ett kort litet träningspass på kvällen då jag körde lite pallen, handtarget och gå vid sidan med Esset, Handtarget, snabba gripande av metallapport och läggande med Vinna.

Såg lite tv men det slutade såklart med att jag somnade i soffan. Vaknade i hyffsad tid så vi kom i säng redan vid 22:30-tiden.

Vinna kräktes på kvällen men det åt hon upp och hon verkar i övrigt inte må dåligt. Jag vaknade sedan på natten av att hon hoppade ner från sängen men ville upp strax efteråt. Somnade om men vaknade sedan av att bägge hundarna stod och käkade nått ute i hallen. Då hade Vinna kräkts igen så medan jag tog rätt på det så fick de gå ut på gården en snabbis. Undra om medicinen kan ha påverkat hennes mage eller om det bara är nått tillfälligt. Jag tror att hon kan ha kräks på natten i Enånger också då Esset åt plommonkärnor från golvet helt plötsligt mitt i natten. Kan ha varit Vinna som kräks och ätit upp allt utom kärnorna för det var bara kärnor som jag hittade i en hög på golvet.

Inga kommentarer: