onsdag, september 04, 2019

En del hundträning

Idag var jag ute på inspektioner hela förmiddagen så det blev rastning först vid 11-tiden. Tog sedan lite senare lunch så klockan 13 åkte jag till klubben med tjejerna. Gick först och rastade dem i skogen och sedan gick jag ner på plan. Körde lite gripanden av föremål, stoppsignal med pipa/kommando samt fokus på föremål utan att få ta det.

Vinna får göra motsvarande övningar men med andra föremål och på en annan nivå såklart. Körde också stadga i stå-momentet när jag går runt henne som del i momentet att låsa på ett föremål.

På eftermiddagen när vi kom hem så röjde tjejerna järnet på gården innan vi gick en promenad på täkterna där vi också passade på att fotografera lite.

Till middag idag blev det Kassler och broccoligratäng med ris och sen blev det lite slapp i soffan innan jag körde ett kort pass med tjejerna igen på kvällen.Pallen med bakbenskontroll, sitta med föremål i munnen samt avlämningar i hand. För Vinnas del blev det lite liknande grejer men med metallapport och fotposition utan pall.

Idag somnade tjejerna när direkt när vi lass oss. Ja, Esset alltså, Vinna somnar alltid när vi lägger oss.

Inga kommentarer: