måndag, september 09, 2019

Ny vecka som inleds med möten

Så blev det precis som befarat. Jag låg vaken större delen av natten och hade i alla fall inte somnat när klockan var 02:30 så jag kommer nog att vara trött idag.

På förmiddagen hade vi hälsoskyddsmöte och sedan åkte jag till klubben på lunchen. Skulle träna lite inkallning med Esset och det gick inledningsvis väldigt bra men när hos såg en Säderäsla som flög upp längre bort på plan så var det kört. Som hon sprang och jagade den och sen flög det bara upp fler och fler ju mer hon sprang på plan. Mig lyssnade hon överhuvudtaget inte på. Efter en stund flög alla fåglarna över mot Kennelklubbens plan och den är inhägnad så därmed tog jakten slut och den lilla odågan kunde fångas in. Tur att hon är gullig!
Efter jobbet blev det en snabb middag i form av kantarelletoast och sen hade jag vägmöte hemma hos Sussie. Ovanligt strukturerat och bra möte så jag var hemma ca kl 21. Trött som tusan men också ont i magen så satt en stund och såg tv. Lyckades hålla mig vaken till klockan 22:30 och trodde då att jag skulle sova som en stock hela natten. Somnade direkt men sov lite till och från.

Inga kommentarer: